06 юли 2016

„АКВАХИМ” АД и ZEISS ще работят заедно в България за внедряване на иновативни микроскопски решения

 

                                                                                                    

„АКВАХИМ” АД има удоволствието да съобщи, че е официален дистрибутор на ZEISS за България от началото на месец май 2016 година. Обединявайки усилията си ZEISS – международно признат производител в областта на оптиката и оптичната електроника и „АКВАХИМ” АД – лидер в комплексните лабораторни решения, нашите две фирми ще предоставят висококачествени продукти и услуги на лабораторните специалисти.

Информацията за продуктите на ZEISS може да получавате директно при запитване в „АКВАХИМ” АД на имейл: aquachim@aquachim.bg. Редовно ще бъдат публикувани материали за иновативните продукти на ZEISS с приложения в научните изследвания, лабораторния контрол и диагностиката в бюлетина на „АКВАХИМ” АД.

За бюлетина на „АКВАХИМ” АД може да се абонирате на нашия уебсайт  като изпратите писмо на посочения по-горе адрес. На интернет страницата на ZEISS (http://www.zeiss.com/microscopy/en_de/solutions/reference/basic-microscopy.html) може да се намери обширна информация за продуктите, тяхно приложение и материали за самообучение. Желанието си да получавате регулярна информация от изданието ZEISS Microscopy Newsletter, може да заявите на адрес: http://www.zeiss.com/microscopy/en_de/service-support/newsletter.html.

При интерес от страна на по-широк кръг специалисти в дадена лаборатория или предприятие към микроскопите на ZEISS, може да организираме семинар на ваша територия или в офиса на „АКВАХИМ” АД.

Поставяме началото на едно дългосрочно сътрудничество, където главна роля ще имат учените и лабораторните специалисти, които ще могат да получават все по-детайлна и задълбочена информация за обектите, които изучават или контролират с вдъхновяващите решения на ZEISS при ежедневната подкрепа на „АКВАХИМ” АД.